Wrapiano🌯

Plockmat catering

Perfekta för AW och fester!

Letar du efter smidig och god mat till ditt mingel eller event? Då är våra mingelwraps det perfekta valet! 

Våra mingelwraps serveras på en bricka med 20 mini-wraps. Du kan välja mellan: 20 wraps av en sort eller 20 wraps med två sorter

Vi passar: AW, Fester, Födelsedagskalas, Bröllop …och alla andra tillfällen där du vill bjuda på god och lättillgänglig mat!

Egentillverkade pesto & såser

Vi tillverkar vår egen pesto med eller utan pinjenötter samt chili majonnäs som finns även i vegan-utförande. Teriyakisåsen och andra marinader är också noggrant tillverkade i vårt kök.

Vegan & Vegetarisk

Vårat vegetariska och veganska sortiment är en del av vår stolthet. Våra wraps & sallader ska kunna njutas av alla, vare sig du är en vegan, vegetarian, fisk, fågel eller köttätare. Det finns alltid något gott hos Wrapiano.

Leverans?

Dina wraps anländer snabbt och i perfekt skick, redo att avnjutas. Glöm inte att ange leveransadress och önskad tid i kassan. En kostnad kan tillkomma för leverans, beroende på avstånd och tidpunkt.

VI hjälper gärna!

Kundrelationer är superviktigt för oss, vi kan ge råd och hjälper gärna till med val av produkter i olika former av event, konferens, AW, lunchmöte etc.
Vi vill gärna teckna avtal med företag som har regelbundna tillfällen för beställningar till sina event med specialpriser och god service.